Rideangst

Rideangst

Siden 2003, som selvstændig berider,  har jeg arbejdet med ryttere i alle aldre , og på alle niveauer. Mange ryttere har store udfordringer med en eller anden form for angst.

Gennem min uddannelse som berider, og snart også som psykoterapeut, har jeg redskaber til at hjælpe dig med at blive tryg ved hesten igen.

Vi arbejder sammen, og finder den bedste måde for dig. Du kan medbringe egen hest, men jeg har også heste, som jeg stoler 100% på.

Du er også velkommen til bare at komme ud til en god snak om dine udfordringer.  Det kan være alt fra, at du er bange for at falde af, præstationsangst til stævner,  eller foran publikum derhjemme, til at du er blevet nervøs for at omgås hesten. Uanset hvordan din situation er, møder jeg dig der, hvor du er lige nu.

Jeg graver ikke så meget i hvad der er sket af traume og hvorfor,  din bagage har du med dig, og det er en del af dig, men uanset hvad din oplevelse har været, arbejder vi sammen med det der er lige nu, og hvor du gerne vil hen. 

Alle typer heste/ ponyer,  børn og voksne er velkomne hos mig.

Kærlig hilsen Didde

 

 

 

 "Alt kører rundt i hovedet på mig når jeg rider stævne. Men når Didde er der, kan hun formå at gøre alting simpelt. Jeg kan rent faktisk nyde turen, og mærke mig selv , og min hest. Jeg er meget taknemmelig for at Didde flere gange er taget med mig til stævne, og hjulpet mig til nu , selv at ride op af midten med ro i maven." -Mette, 21 år

"Didde har hjulpet mig med at slappe af, og nyde skovturene til hest igen" - Lene, 48 år 

"Efter et frygteligt uheld med mine heste i trailer, har Didde hjulpet mig til nu selv bare at læsse og køre afsted med dem , uden tankemylder, svedige hænder , og hjertebanken. Jeg tænker nærmest ikke over jeg har trailer med, det er bare helt naturligt nu." Dorde, 55 år.

"Jeg har haft meget svært ved at ride når andre stod og kiggede, jeg følte de alle talte bagom min ryg. Efter at jeg er begyndt at ride fast hos Didde, og de hjertelige mennesker på stedet, tænker jeg nu slet ikke over om der overhovedet står nogen og kigger på mig. Jeg rider bare, og er ét med hesten"  -Mathilde, 19 år

"Min hest var blevet smidt ud af en rideskole, fordi ingen turde trække den ind og ud fra fold. Jeg var også selv blevet bange for at gå med den. Efter at have den (og mig)  i træning hos Didde, var jeg blevet så tryg ved stedet og menneskerne i stalden, at jeg valgte at flytte tættere på, og blive fast opstalder på Nd horseteam. I starten gik Didde sammen med mig og min hest byen rundt, men nu tør jeg både gå tur med den, ride tur og longere. Ja jeg kan endda trække den ind og ud på fold med min hest i den ene hånd, og dens foldmakker i den anden" -Malene, 25 år.

" Efter mange års ridepause, købte jeg hos Niels og Didde, den helt rigtige hest til mig . Jeg har dog et meget hektisk arbejdsliv,  og bor over en times kørsel fra Nd horseteam. Alligevel valgte jeg at min hest står hos Niels og Didde. Jeg har været fast opstalder siden jeg købte min hest der i 2020, og nyder at komme et sted, hvor jeg ved min hest bliver passet med alt,  så når jeg kommer,  kan jeg bare nyde min hest. Jeg elsker at ride undervisning ved Didde, men også vores skovture sammen på hesteryg, giver nogle fantastiske gode snakke, og er ugens terapitime for mig" -Therese, 32 år