Undervisning

Undervisning

Undervisning,

Didde underviser primært i dressur.

Jeg underviser alle niveauer. Jeg går meget op i rytterens indvirkning på hesten, at hest og rytter er i balance, og at hesten er tilfreds og går i selvbæring.

Jeg har rigtig god erfaring med bl.a., at lære både hest og rytter at changere rent, at få hesten til at tænke fremad, at gøre rytteren opmærksom på hvor fine små hjælperne skal være , og hjælpe til, at hest og rytter samarbejder, så både hest og rytter nyder træningen hver dag.

De fleste kommer med egen hest eller pony, og rider en halv times eneundervisning.

LÅNEHEST.

Vi kan stille 2 heste til rådighed til undervisning. Den ene er stabil og rolig, velegnet til urutineret rytter, den anden er en god dressurhest til den mere trænede rytter. Begge heste er uddannet til middelsvær niveau. Så hvis du er for ambitiøs til at ride rundt på elevhest på en rideskole, men ikke har tid og mulighed for at have din egen hest, er det en god mulighed for at få den rigtige træning på den rigtige hest.

Der undervises også i dressur for lange liner. Vi bruger det meget selv når vi uddanner heste, både under tilridning, men også højere oppe i uddannelsen, hvor hesten skal lære piaff og passage.

Vi gør opmærksom på at alt færdsel og omgang med hestene er for eget ansvar og forsikring. 

træning med lange liner